Sari la conținut

La Volan - Facelift pentru Mitsubishi Outlander

16 aprilie 2015. Producătorul auto Mitsubishi a lansat în această lună noul Outlander. SUV-ul a primit un facelift consistent, iar acum este mai lung cu trei centimetri. Și interiorul, care poate fi comandat cu cinci sau șapte locuri, a fost actualizat la nivel de tehnologie, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Pentru versiunile de top ale noului Outlander sunt disponibile din echiparea standard blocuri optice cu tehnologie tip LED.

Modificările din partea frontală au fost operate la nivelul grilei radiatorului, al spoilerului și al farurilor. Pe lângă elementele cromate folosite din belșug, modelul va dispune și de jante de 18 inci cu un nou design. Versiunea entry-level a SUV-ului japonez este disponibil cu un motor pe benzină de doi litri care dezvoltă 146 de cai-putere, fiind urmat de o versiune echipată cu un propulsor de 2,4 litri și 167 de cai-putere.

Cel mai puternic Outlander are sub capotă un motor V6 de trei litri care livrează 224 de cai-putere și este cuplat la o cutie de viteze automată cu șase rapoarte. Constructorul japonez are în portofoliul gamei și o versiune hibridă - PHEV care dezvoltă 164 de cai-putere. La interior, inginerii niponi au modificat mai mult de 31 de elemente. Printre acestea se numără volanul, schimbătorul de viteze și sistemul de infotainment, vizibil îmbunătățit. Modelul va fi disponibil în Europa cel mai devreme în vara acestui an.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.