Sari la conținut

Cetatea Aradului a deschis porțile colindătorilor

Porțile Cetății Aradului au fost ieri deschise colindătorilor, vizitatorilor dar și lui ... Moș Crăciun. Chiar dacă mai e o săptămână până în seara de Ajun, sute de arădeni au intrat în atmosfera de sărbători datorită ansamblurilor de colindători care au umplut scena.

Concertul de colinde a fost susținut de ansambluri ale Ministerului Apărării Naționale dar și de ansambluri folclorice din județul Arad.

De la mic la mare, spectatorii s-au bucurat de colindele care vestesc nașterea lui Hristos.

"De la oameni simpli la armata tebuie sa vestim nasterea domnului isus cristos si sa aducem ce e mai frumos din traditia poporului nostru."

"Imi place pentru ca e traditional, adica noi de unde venim cu colinde traditionale, din batrini poate de o suta de ani."

"Este foarte frumos, ar trebui sa se faca mai mult pentru cetatea aradului, ca sa se puna in valoare, ca sa poata sa fie vizitata."

La concertul de colinde din Cetatea Aradului a participat și ministrul apărării, Mihai Fifor.

"E primul concert in parteneriet cu batalionul, noi am dorit sa aratam ca cetatea aradului este deschisa publicului si ca inb acest loc vom organiza tot mai multe evenimente", a spus Mihai Fifor, ministrul Apărării.