Sari la conținut

Cu gândul mai mult la play-off

BC SCM Timișoara privește cu încredere spre partea a doua a campionatului. Pe locul 4 în Liga Națională, la finele sezonului regular, „leii" intră pe parchet, mâine, pe terenul celor de la CSU Sibiu, ultima echipă în fața căreia au pierdut, în campionat, într-un meci în care ardelenii au marcat coșul câștigător în ultimul moment.

„Nouă nu ne-a dispărut din memorie modul în care Sibiul a reușit să câștige meciul aici și faptul că au reușit să ne învingă acasă. Noi vrem să întoarcem situația din ultima etapă și ne dorim foarte mult să câștigăm acolo”, spune Tudor Costescu, antrenorul celor de la BC SCM Timișoara.

Bănățenii recunosc că nu sunt interesați foarte mult de rezultatele din seria de meciuri în grupa de 1-6 și spun că vor folosi partidele din această perioadă, ca un test general înaintea play-off-ului. Alb-violeții și-au completat și lotul cu doi juniori de perspectivă, de la BCM Olimpic Baia Mare - formație retrasă din campionat. Lucas Tohătan este unul dintre ei. Jucătorul de 17 ani va face deplasarea la Sibiu.

„Eu cred că am luat cea mai bună decizie, aceea de a veni aici la Timișoara. Sunt foarte mulți jucători experimentați, mai ales în această ligă și sper să învăț cât mai mult de la ei și să evoluez cât mai mult în această perioadă”, admite Lucas Tohătan.

„Ne-am antrenat chiar tare, sper să fi reușit să reglăm forma sportivă pentru toată luna care urmează, ca să atingem vârful maxim în play-off”, completează Tudor Costescu.

Duelul dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara are loc vineri, de la ora 18:00, în direct, la Digisport 4.