Sari la conținut

Baschet. Criză la debut de sezon la "U" Banca Transilvania

"Studenţii" au pierdut şi derby-ul cu CSU Ploieşti, din prima etapă a campionatului, după o prestaţie mediocră în faţa propriilor suporteri.

"Deşi e începutul campionatului, avem primul moment greu. Am fost eliminaţi din Cupa României şi am pierdut primul meci acasă din campionat, ceea ce într-un campionat aşa echilibrat, poate conta", a afirmat baschetbalistul Mihai Silvăşan.

După ce s-a aflat că Sean Barnette va absenta cel puţin o lună din cauza accidentării suferite la returul cu BC Timişoara din Cupa României, oficialii grupării ardelene au început imediat căutările pentru întărirea lotului. Sârbul de 30 de ani, Marko Popovic, care a evoluat ultima dată la Vojvodina Novi Sad, este foarte aproape să semneze cu U BT.

"Încercăm să mai găsim ceva soluţii, am adus un jucător în probe pe postul de conducător de joc, să avem mai multă eficienţă în atac", a spus antrenorul Dorin Pintea.

În etapa a doua a campionatului, clujenii se vor deplasa la Mediaş.

"Suntem obligaţi să ne concentrăm şi să avem o săptămână foarte bună la antrenamente, urmând să mergem la Mediaş doar cu gândul la victorie. Alt rezultat nu cred că poate să fie în gândul nostru", a mai spus  Mihai Silvăşan.

Meciul Gaz Metan - "U" Banca Transilvania este sâmbătă, de la ora 18:00.