Saltul cu paraşuta este unic. Dar şi o alternativă de distracţie

Data publicării:
tuzla salt

Unul dintre cei care a vrut să vadă cum îi curge adrenalina prin vene se numeşte Alexandru Radu. Are 23 de ani şi a început cursurile de paraşutism în urmă cu o lună. A trecut prin partea teoretică, după care a urmat partea practică: salturile. Prima experienţă a fost săritura în tandem cu instructorul de paraşutism şi destul de repede a progresat: acum sare singur.

"A fost super, îmi pare rău ca s-a terminat aşa de repede. Când sunt în aer, cand urc cu avionul este aşteptarea care face timpul să treaca mai încet, iar când cad este cel mai frumos sentiment, nu se poate descrie", ne-a spus elevul Alexandru Radu.

Cel care transformă visele oamenilor în realitate este Adrian Costandache. Este instructor de paraşutism de 25 de ani şi are până acum peste 3500 căderi în gol cu paraşuta. Şi-ar fi dorit să fie scafandru, dar viaţa i-a arătat o alternativă mult mai palpitantă şi aşa a devenit un om al aerului.

"Când aveam 16 ani, împreună cu un prieten am ajuns la cursurile de paraşutism şi mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc cu adevărat. Pasiunea şi dorinţa de a sări nu s-a estompat faţă de prima zi, absolut deloc", a declarat instructorul de paraşutism, Adrian Costandache.

Iubitorii de senzaţii tari şi adrenalină trebuie să ştie că o săritură cu paraşuta în tandem costă 750 de lei şi la final primesc şi un filmuleţ din timpul saltului, aşa că vor rămâne cu o amintire unică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri