Sari la conținut

Crin Antonescu, atac la Victor Ponta

Liderul liberal, Crin Antonescu aruncă noi săgeţi spre fostul partener de guvernare, Victor Ponta, pe care îl numeşte un Emil Boc mai înalt. S-a întâmplat ieri, la Craiova, unde Antonescu a participat la delegaţia permanentă a liberalilor doljeni. Preşedintele liberalilor este supărat că social-democraţii au racolat un deputat PNL de Dolj, care la rândul lui a convins mai mulţi primari să susţină candidaţii PSD la alegerile europarlamentare.  

Crin Antonescu nu a părut deloc surprins de gestul celor 12 primari PNL, care au declarat că susţin în continuare Guvernul Ponta şi a găsit imediat şi o explicaţie.

„Asta, vă spun, s-a mai întâmplat, de aceea am spus la un moment dat că, sub anumite aspecte, domnul Ponta începe să fie doar un Emil Boc mult mai înalt”, a spus Crin Antonescu, preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai spus că nu regretă nici plecările din ultima săptămână din partidul pe care îl conduce.

Săptămâna trecută, deputatul Cosmin Enea şi consilierul PNL Florin Stancu au părăsit partidul şi s-au înscris în PSD. Preşedintele liberal a declarat că nu doreşte schimbarea lui Mihai Voicu din fruntea organizaţiei judeţene a PNL, cel puţin deocamdată, în ciuda valului masiv de dezertări la PSD din ultima perioadă.