Sari la conținut

Oţelul, opţiunea a doua pentru fotbalişti

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Ca jucător, aştepţi tot timpul varianta cea mai bună. Şi sunt conştient - că nu sunt nebun nici eu, nici Tibi, nici Ovidiu, nici Vlad, nu stăm nici aşa bine, pe roze cu partea financiară, nu stăm aşa bine nici în clasament. Sunt conştient că noi suntem varianta a doua din punctul de vedere al jucătorilor de care v-am zis. E şi normal, de asta nu poţi să te superi, să judeci lucrul ăsta".

Chiar şi aşa, Tibor Selymes are planuri mari pentru retur. El vrea neapărat ca Oţelul să se bată de la egal la egal cu orice echipă din Liga I.

Tibor Selymes - antrenorul FC Oţelul: "Noi trebuie să ne batem cu orice echipă... vreau să mă bat în returul ăsta. Trebuie să facem cel puţin 28-30 de puncte, gândiţi-vă. Să avem şanse reale avem nevoie de un lot... acum nu pot să zic... cei care vin o să fie titulari. Nu... o să vedem. Măcar să am un lot puternic".

Oţelul mai are la dispoziţie cinci săptămâni şi două cantonamente pentru a definitiva lotul cu care va ataca partea a doua a campionatului. Primul meci este programat la sfârşitul lunii februarie.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu