Sari la conținut

FOTO. Incendiu provocat de o maşină lăsată în garaj

Un autoturism aflat în garajul unei locuinţe din localitatea sătmăreană Iojib a fost distrus de un incendiu violent. Flăcările au pornit de la scurt circuit produs la maşină şi au cuprins o bună parte din imobil.

4

Incendiul a izbucnit cu puţin înainte de miezul nopţii trecute, iar în zonă au fost trimise de urgenţă două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare şi pompierii voluntari din localităţile Medieşu Aurit şi Apa.

„La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent, atât la garajul în care a izbucnit incendiul, cât şi la acoperişul casei de locuit din vecinătate. După mai bine de două ore de luptă cu flăcările salvatorii au lichidat incendiul, reuşind împiedicarea propagării acestuia la întreaga locuinţă”, a transmis maiorul Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Focul a distrus în totalitate maşina aflată în garaj, acoperişul construcţiei şi pe cel al imobilului învecinat.

„Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul la un conductor electric defect din componenţa sistemului electric al autoturismului", susţin pompierii.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Satu Mare