Monica Macovei: "PSD a trecut la crimă!" Reacţia eurodeputatului PDL, referitoare la fostul prefect PSD de Galaţi

Data publicării:
PDL

Potrivit anchetatorilor, fostul prefect de Galaţi, arestat într-un caz de corupţie, ar fi discutat după gratii cu un interlop despre posibilitatea uciderii la comandă a femeii care l-a denunţat. Anchetatorii au aflat şi au cerut instanţei un nou mandat de arestare pe numele fostului demnitar.

"PSD trece la crimă, de asta vrem dreptate până la capăt pentru acești baroni locali care au trecut la crimă ca să scape de justiție. Am ajuns să se comande asasinate politice", a declarat Monica Macovei, europarlamentar PDL.

Liderul PDL Vasile Blaga a remarcat că în guvernele conduse de Victor Ponta s-au aflat mai mulţi politicieni care au avut probleme cu legea.

"Dacă vă uitați la lista cu care a venit Ponta în Parlament în 2011, o bună parte dintre ei au probleme și sunt în pușcărie, deci avem cel mai corupt Guvern din istoria României", susţine Vasile Blaga, președintele PDL.

Candidat al PDL pentru Parlamentul European, Daniel Buda i-a îndemnat pe alegători să meargă la vot pe 25 mai.

"Să voteze, să se informeze și să nu îi lase pe cei care vor fi cumpărați cu un kilogram de făină sau de zahăr să le decidă soarta lor", cere Daniel Buda, candidat PDL la alegerile europarlamentare.

Democrat-liberalii au anunțat că nu vor lipi afișe în care sunt prezentați și candidații pentru alegerile prezidenţiale, așa cum spun că a făcut PSD.

reporter: Claudiu Mihuț
operator: Ciprian Platona

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri