Sari la conținut

Din nou, în lupta pentru promovare în elită


„Depinde foarte mult de tragerea la sorți și consider că bătaia pentru al doilea loc promovabil va fi între noi și Steaua. Sincer să fiu, sunt optimist, nu ne ducem acolo să ne predăm”, a spus Sorin Grădinaru, director tehnic CSU UVT Timișoara.

Din 2010, echipa timișoreană este o prezență constantă la turneele de promovare, reușind să își câștige dreptul de a evolua în elită în două rânduri, de fiecare dată la Galați, în 2011 și 2013. Acum însă este pentru prima oară când trupa de pe Bega participă la acest baraj după trecerea clubului la Universitatea de Vest din Timișoara.

„Suntem pregătiți mai bine, sperăm să ne ajute la turneu. Și, bineînțeles, experiența atâtor turnee sperăm să fie un alt plus pentru noi. Cu toate că va fi destul de greu, pentru că avem două echipe, cel puțin două echipe, cu pretenții mari”, a completat și Sorin Schiesz antrenorul-jucător al băieților de la CSU UVT Timișoara.

„Ne dorim promovarea dar nu cu orice preț. Echipa e în creștere, dacă nu vom reuși acum, în vară va trebui să achiziționăm 2-3 jucători foarte tineri, pe care să îi creștem, și să ne bazăm în continuare pe elementele tinere”, a concluzionat Grădinaru.

În absența coordonatorului principal Dragoș Unguraș și a centrului Albert Balint, 12 jucători au fost incluși de Sorin Schiesz în lotul pentru baraj. CSU UVT Timișoara își va afla programul din barajul de promovare în cursul zilei de astăzi, când e programată ședința tehnică.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop