Sari la conținut

RCS & RDS deschide al şaptelea magazin Digi în Timişoara

Această etapă face parte din procesul de tranziție a produselor și serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand întreaga ofertă de servicii de telecomunicații, precum și divizia de conținut TV, respectiv toate televiziunile deținute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi și la nivelul rețelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacțiune cu clienții, care sunt consiliați de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesitățile lor de comunicare.

Magazinele Digi sunt delimitate în mai multe zone: zona de consiliere și vânzare servicii și produse Digi pentru acasă, zona de consiliere și vânzare Digi Mobil, unde clienții au acces la o gamă variată de telefoane mobile și zona de plată a facturii, unde clienții își pot achita facturile lunare.

RCS & RDS a deschis în București și în țară peste 70 de magazine sub brandul Digi, în orașele: București, Oradea, Constanța, Galați, Cluj, Brașov, Timișoara, Târgu Jiu, Pitești, Târgu Mureș, Arad, Sibiu, Iași, Drobeta Turnu Severin.

Compania va moderniza gradual și va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezență proprii existente la nivelul întregii țări. 

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania și Italia. Compania este lider pe piață din România în furnizarea serviciilor de internet și de retransmisie programe de televiziune, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil precum și servicii de conținut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clienții persoane juridice beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranță serviciilor marca Digi, dar și de consultanță și asistentă permanență. Compania deține singura televiziune de știri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 stații regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 și 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, un canal de muzică, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM și DANCE FM.