Sari la conținut

EURO 2016 | Albania, încrezătoare că învinge România şi se califică mai departe

Foto: Gulliver/GettyImages

„Echipa mea a rezistat, dar dacă nu marchezi, nu obţiii rezultate. Am jucat bine şi am reuşit să facem faţă Franţei. Putem învinge România şi ne putem califica. Dacă vom marca, lucruri pe care nu l-am reuşit până acum, vom lua puncte necesare pentru turul următor. Am arătat că suntem o echipă care poate juca un fotbal bun”, a declarat De Biasi, informează uefa.com.

Şi fundaşul Elseid Hysaj este încrezător în şansele cu România. „Am făcut un mare meci cu Franţa, dar trebuie să rămânem concentraţi, pentru că mai avem partida cu România şi o şansă de a trece mai departe. Trebuie să câştigăm şi să sperăm că celelalte rezultate ne vor fi favorabile pentru a trece mai departe. Iar pentru o victorie cu România, trebuie să jucăm ca în acest meci”, a afirmat Hysaj, conform L'Equipe. 

Reprezentativa Franţei a învins, miercuri, la Marsilia, cu scorul 2-0 (0-0), formaţia Albaniei, prin golurile marcate de Griezmann în minutul 90 şi Payet în minutul 90+5, în etapa a doua a Grupei A, din care face parte şi România. Gazdele turneului final au obţinut calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

Franţa a învins, vineri, în primul meci din grupă echipa României, cu 2-1, printr-un gol marcat în minutul 89, de Payet.

În prima partidă a zilei din grupa A, România şi Elveţia au remizat, scor 1-1.

În primele meciuri din Grupa A, România a fost învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, iar Elveţia a învins Albania, cu 1-0.

Ultimele partide al grupei, România - Albania (Lyon) şi Franţa - Elveţia (Lille) vor avea loc duminică, de la ora 22.00.

În optimile de finală ale Euro-2016 se califică primele două echipe clasate în fiecare din cele şase grupe şi cele mai bune patru ocupante ale locului 3.

EURO 2016 | PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENT