Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Emil Hurezeanu: Cum de Angelei Merkel nu-i crapă obrazul de rușine că n-are copii?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „N-are copii. Cum poate să conducă statul ăsta care se numește Germania? Cum de nu-i crapă obrazul de rușine? Și nici n-a-nfiat! Domnul Ponta cu doamna Firea ar trebui să facă o delegație ad-hoc în care să transmită mânia proletară, și sexuală, și familială a conducerii PSD exact în această perioadă la adresa omisiunii de a concepe, crește sau înfia copii. E inacceptabil!”, a afirmat Emil Hurezeanu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale PSD, senatorul Gabriela Firea, a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta „este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Din punctul meu de vedere a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că mai ales acea afirmaţie pe care poate a făcut-o să spunem din greşeală, dar ea rămâne în spaţiul public, şi anume că neinvestind în educaţia copiilor a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare, decât în educaţia copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că îşi mai doresc Daciana şi Victor copii şi eu le urez, ca mamă acum şi al treilea deja copilaş să mai aibă şi ei”, a mai spus ea.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!