Cum a reacționat cel mai emotiv ministru după ce a fost dat afară din guvern

Data actualizării: Data publicării:
Danut Andrusca, in parlament
Dănuț Andrușcă a fost înlocuit cu Niculae Bădălău / FOTO: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Cel mai emotiv ministru din Cabinetul Dăncilă I, Dănuț Andrușcă, s-a emoționat și la finalul mesajului transmis presei locale după ce a fost schimbat de la conducerea Ministerului Economiei cu Niculae Bădălău.

DANUT_ANDRUSCA_180129_AUDIERE_CABINET_DANCILA_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Dănuț Andrușcă a fost înlocuit cu Niculae Bădălău / FOTO: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Sunt un om credincios și cred cu tărie că Dumnezeu aranjează lucrurile așa cum este mai bine pentru fiecare și sunt convins că El dă fiecăruia după sufletul său. Ministrul Andrușcă și-a încheiat mandatul, dar omul Andrușcă merge înainte! ”, spune fostul ministru.

În mesajul său, Dănuț Andrușcă se laudă cu „salvarea Șantierului Naval din Mangalia și salvarea Oltchim”. „Sunt mai mult decât două obiective industriale strategice, sunt două piese de rezistență pentru industria și economia românească și, poate cel mai important, sunt sursa de venit pentru mii de angajați. Cu atât mai bucuros sunt de aceste reușite întrucât știu că în preajma Sărbătorilor de Iarnă care se apropie, câteva mii de familii din această țară pot să se bucure de Nașterea Domnului fără să mai fie îngrijorați de ziua de mâine”, adaugă Dănuț Andrușcă.

La începutul anului, el s-a făcut remarcat printr-o prestație mediocră la audiere din Parlament. Ulterior, a apărut emoționat în fața presei: „ Un rol important va avea pentru, în cadrul economiei... Îmi cer scuze, sunt emoționat”.

Recent, Adrian Țuțuianu l-a criticat extrem de dur pe Dănuț Andrușcă, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ, potrivit unei înregistrări difuzate de România TV.

De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. „Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” - Și i-am spus domnul... cum îl cheamă pe ăsta, Arsene... „Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare”, a spus Țuțuianu, potrivit înregistării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri