Video Învățător: Avem multe așteptări de la președintele României, colegul nostru. Dar nu am avut noroc, doar ghinion

Data actualizării: Data publicării:
Constantin Ionescu
Un învățător din Vrancea, care protestează alături de mii de colegi de-ai lui la Parlament, a declarat reporterului Digi24 că ofertele primite la revendicările lor sunt jignitoare. FOTO: Captură Digi24

Un învățător din Vrancea, care protestează alături de mii de colegi de-ai lui la Parlament, a declarat reporterului Digi24 că ofertele primite la revendicările lor sunt jignitoare și a subliniat că toate cadrele didactice aveau mai multe așteptări de la Klaus Iohannis, care le e coleg. "Dar nu am avut noroc, doar ghinion", a conchis el.

Constantin Ionescu, învățător la o școală din Vrancea, a declarat reporterului Digi24 că mesajul lui și al colegilor săi e ca Guvernul să vină imediat cu o soluție concretă de majorare a salariilor, deoarece nivelul salariilor acum e deplorabil.

"Colegii au numit propunerile firimituri, ne simțim jigniți de aceste carduri, vouchere mai mult sociale.

Eu, cu grad 1 și aproape 30 de ani vechime, câștig în jur de 4.200 lei net. Mă descurc destul de greu, am rate la bănci, copii la facultate, facturi, prețul alimentelor de bază s-a triplat.

Așteptăm ca mai ales guvernanții, avem multe așteptări de la președintele României, colegul nostru așa spus, dar nu am avut noroc, doar ghinion, să primim o majorare de 16%", a declarat învățătorul.

El a spus că toate cadrele didactice unde predă el sunt în grevă și că în județul Vrancea, participarea la protest este de 100%.

Totodată, el a adăugat că greva este susținută de părinți și elevi. 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri