COD PORTOCALIU. Trenuri anulate din cauza ninsorii viscolite

Data publicării:
trenuri zapada mediafax

Foto: Mediafax


ACTUALIZARE 20.00 Din cauza ninsorii viscolite au fost introduse limitări de viteză.  

Oamenii sunt nemulţumiţi şi de condiţiile oferite pasagerilor din Gara de Nord, în ciuda investiţiilor făcute. „E la fel ca și când ai fi pe câmp, zapadă peste tot, n-ai unde să te bagi. În sălile de așteptare e mizerie și nu e căldură. Plătim biletul, dar plătim degeaba”, a declarat un pasager reporterului Digi24. Și alți călători și-au împărtășit impresiile după o zi în care planurile le-au fost date peste cap:

ACTUALIZARE 15.16 Ramona Mănescu informează că, până la ora 13.30, 19 trenuri au fost anulate, iar 27 au avut întârzieri. Cele mai semnificative au fost cuprinse între 60 și 225 de minute. Pasagerilor li se va restitui integral costul biletelor, pentru perioada 24 - 27 ianuarie, a spus ministrul.

ACTUALIZARE 12.32. Din cauza limitărilor de viteză, impuse ca urmare a condițiilor meteorologice, trenurile spre București au întărzieri de 1-5 ore.

Este vorba de trenrile R 8012, care circulă pe traseul Feteşti - Bucureşti Obor, anulat pe secţia Ciulniţa - Bucureşti Obor, R 8011, care circulă între Bucureşti Obor și Constanţa, anulat pe întreaga relaţie, și R 8014, care circulă în relaţia Feteşti - Bucureşti Obor, anulat pe tronsonul Ciulniţa - Bucureşti Obor.

De asemenea, au fost introduse limitări de viteză de 50km/h pe relaţiile Chitila- Periş şi Crivina - Brazi, iar pe secţia de circulaţie Bucureşti Băneasa - Lehliu - Feteşti trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel.

Călătorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluaţi de trenurile Interregio aflate în graficul de circulaţie.  

Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care călătorii interesați pot cere informații privind cursele feroviare, sunt disponibile AICI. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri