Fetiță de 2 ani dispărută, găsită pe câmp după 20 de ore de căutări

Data publicării:
fetita cautata camp - news.ro
Foto: News.ro

O fetiţa de doi ani din judeţul Satu Mare, căutată de zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici după ce a dispărut sâmbătă, când se afla cu părinţii pe un câmp, a fost găsită duminică dimineaţă, după aproximativ 20 de ore, ea fiind în stare bună, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

fetita cautata camp - news.ro
Foto: News.ro

Fetiţa, din Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, judeţul Satu Mare, a fost lăsată într-o căruţă sâmbătă dimineaţă, alături de cei doi doi fraţi, pe un câmp, iar în jurul orei 11:00 familia a constatat dispariţia acesteia, scrie News.ro.

Fetiţa a fost căutată de zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici, iar duminică dimineaţă a fost găsită de către tată, tot pe câmp, starea ei fiind bună.

„Fetiţa a fost găsită de către tatăl ei, duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00. Este în stare bună, iar la faţa locului a mers un echipaj de la Serviciul Judeţean de AMbulanţă, pentru a evalua starea acesteia”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Someş Satu Mare, Adriana Pop.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri