Galerie Foto Droguri trimise din Spania prin curier. Doi traficanți, prinși în flagrant în timp ce vindeau un kilogram de canabis

Data publicării:
canabis
În locuințele suspecților, anchetatorii au descoperit 500 de grame de canabis. Sursa foto: DIICOT

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau un kilogram de canabis. Drogurile, spun anchetatorii, fuseseră trimise din Spana printr-o firmă de curierat. 

Flagrantul a avut loc miercuri, 21 februarie 2024, în Baia Mare. Cei doi indivizi, unul dintre ei cetățean străin, ar fi primit în schimbul cantității de 1 kilogram canabis suma de 13.800 lei.

"Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificată și ridicată cantitatea de 500 grame canabis, precum și alte mijloace de probă", transmite DIICOT.

Percheziții la traficanții de droguri. Sursa foto: DIICOT
Percheziții la traficanții de droguri. Sursa foto: DIICOT

Probele au indicat faptul că drogurile au fost trimise din Spania printr-o firmă de transport internațional.  Au fost ridicate în aceeași zi, cu doar câteva ore înainte de flagrant.

Cei doi au fost reținuți de polițiști și riscă să petreacă următoarele 30 de zile dupa gratii. Sunt acuzați de trafic de droguri de mare risc și instigare la  trafic internațional de droguri de risc.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri