Polițiștii din Suceava au oprit o mașină în trafic. La volan, însă, nu era nimeni

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.
Mașină de poliție în timpul unei intervenții. Foto: Poliția Română

Polițiștii din județul Suceava s-au confruntat, duminică seară, cu o situație inedită, în timpul unui control în traficul rutier. Au tras pe dreapta o mașină, însă la volan nu era niciun șofer.

Agenții de la Serviciul de Poliție Rurală Nr. 9 din localitatea Șcheia au oprit un autoturism Audi pe DJ 178, în comuna Ciprian Porumbescu. Când s-au dus să-l legitimeze pe șofer, au constat cu surprindere că la volan nu era nicio persoană, relatează Monitorul de Suceava.

În schimb, pe bancheta din dreapta era un tânăr, iar pe cea din spate se afla un adolescent.

În scurt timp, misterul avea să fie elucidat. În momentul în care polițiștii au oprit mașina, la volan se afla persoana de pe bancheta din spate, un adolescent de 16 ani. Imediat după ce a oprit mașina, acesta a sărit în spate, conștientând gravitatea situației în care se afla.

Din verificări s-a stabilit că adolescentul, din Ciprian Porumbescu, a fost sunat de prietenul lui de 23 de ani, care l-a rugat să vină la un bar pentru a-l duce acasă, pentru că era beat. Adolescentul nu a stat prea mult pe gânduri și a sărit în ajutorul prietenului său. Astfel, a luat cheia de la mașina părinților și a plecat spre barul cu pricina. Însă pe drumul de întoarcere a avut ghinionul să întâlnească poliția.

Tânărul de 16 ani s-a ales acum cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt între rude în scop de folosință.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri