Răpită din faţa casei, o tânără din Gorj a fost găsită după 24 de ore. Un complice a îngreunat căutările

Data publicării:
rapita

Complicele a intrat până la urmă pe mâinile oamenilor legii şi le-a mărturisit cum a acţionat individul ca să o poată răpi pe fată. Sâmbătă seara, complicele (18 ani) şi răpitorul (30 de ani) au urmărit-o pe Ana Maria până în faţa casei. Bărbatul de 30 de ani a agresat-o, iar complicele său nu a ridicat nici un deget să o ajute pe tânără.

Ana Maria, dar şi sora ei, primeau pe telefon mesaje de ameninţare de la răpitor. Tânăra refuza să iasă în oraş cu bărbatul care, de altfel, abia ieşise din închisoare. În cele din urmă, sâmbătă seară a fost luată de lângă casă şi dusă în pădure, unde după câteva ore mama fetei i-a găsit telefonul spart, cu bateria scoasă, o bucată din bluză şi încălţămintea.

Căutările au fost îngreunate, întrucât complicele a stat toată noaptea lângă poliţişti şi, înainte să fie prins, l-a sunat pe suspect şi i-a raportat întregul plan de căutare.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi acum de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să stea în spatele gratiilor între trei şi zece ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri