Scenarii pentru formarea viitorului guvern

Data publicării:
1012 20scenarii 20guvern-37833

„În ciuda acestei victorii covârşitoare, săbiile se ascult, bineînţeles la figurat, în interiorul USL. Această conferinţă separată a demonstrat acest lucru, pentru că liderii USL nu sunt incontestabili, nici in interior, nici in exterior, dat fiind bilanţul lor foarte problematic”, a spus jurnalistul Petre Iancu.

„Cred că, în acest moment, Călin Popescu Tăriceanu devine foarte important în jocul de putere pentru formarea Guvernului. Discursurile lui Traian Băsescu şi cel al lui Călin Popescu Tăriceanu par să coincidă”, este opinia Elenei Vijulie, realizator Digi 24.

Analistul de politică internă Dorel Şandor este de părere că 2012 este anul USL-ului. „Aş merge pe partea cealaltă, la ARD, este un eşec major al PDL-ului, este un eşec al acestei încercări de restartare a PDL-ului”, a continuat acesta.

„Ceea ce s-ar putea întâmpla este ca USL să forţeze numirea lui Victor Ponta acum, războiul civil să se termine. Asta nu am înteles-o, deci povestea cu săbiile, a spus asta cu săbiile după ce a declarat închis războiul civil. Păi să ne înţelegem, dacă se termină războiul civil, mai urmează unul cu sabia?!”, a spus Emil Hurezeanu, analist de politică internă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri