Dacian Cioloș reacționează la controversa provocată de comentariul Oanei Bogdan

Data actualizării: Data publicării:
161208_dacdaciian_ciolos_08_inquam_octav_ganea__ILUSTRATIE_CIOLOS_15_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Dacian Cioloș

Președintele PLUS, Dacian Cioloș reacționează în urma controversei iscate de un comentariu postat de Facebook de Oana Bogdan, membru în Consiliul Naţional al PLUS. Aceasta spune că este vorba despre o minciună și o parte a unui plan de denigrare a formațiunii pe care o conduce.

dacian ciolos ID104007_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS + Octav Ganea

Controversele au pornit de la un comentariu din decembrie 2018, în care Oana Bogdan afirma că „un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pamânt. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele.”

Ulterior, ea a spus că nu a pledat pentru deposedarea forțată de proprietate a oamenilor sau pentru confiscarea bunurilor, ci pentru mai multă responsabilitate comunitară față de bunurile comune.

M-am tot întrebat cum poți răspunde la asemenea neadevăruri și invenții. E greu, recunosc, dar trebuie să facem tot ce ne stă în putință în acest război de uzură în care suntem târâți permanent, a scris astăzi Dacian Cioloș pe Facebook.

Îi mulțumesc și Oanei pentru răbdare și tenacitate. Și vreau să fie clar: nici eu, nici partidul, nici Oana - nimeni dintre cei pe care îi cunosc nu crede că trebuie abolită proprietatea. Povestea e înflorită și invârtită atât de tare încât puțini dintre voi știți de la ce s-a plecat, important e că au propagat ideea că cineva de la noi are o problemă cu proprietatea. Nu, nu are, oricât de multă propagandă se va pune în slujba acestui neadevăr. Dovada propagandistică: un comentariu pescuit de la o postare, lipit de o rubrică mondenă a unui cotidian, a devenit proba supremă prin care se susține una dintre cele mai mari minciuni”, a continuat Cioloș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri