Elena Udrea: Victor Ponta are o obsesie cu mine

Data publicării:
elena udrea fb2-1

Acest program, Ski în România, vreau să îi spun lui Ponta, care o obsesie cu Elena Udrea, acest program a însemnat că după Ceausescu cineva a avut curajul şi iniţiativa să investească în infrastructura de schi. Datorită acestui program, anul trecut au venit în România două milioane de turişti care s-au bucurat de aceste noi pârtii de schi moderne. Care, spun eu, pun România în situaţia de a concura ţările din jur”, a declarat Elenea Udrea pentru Adevărul LIVE.

În urma anchetei, corpul de control al Guvernului a descopeit că s-au efectuat plăţi ilegale pentru pârtiile de schi au fost descoperite de Corpul de Control al premierului, în urma unor verificări făcute care vizează 2009-2013. Guvernul sesizează DNA pentru neregulile descoperite.

Printre autoritățile locale cu nereguli care figurează în raport se află Consiliul Judeţean Maramureş, Consiliul Judeţean Cluj și consiliile locale din Vulcan, Petroşani, Cavnic, Borşa, Predeal, Borsec şi Azuga.

În perioada 2009-2013 au fost cheltuiți de la bugetul de stat 143 milioane de lei, iar de la bugetele locale – aproape 12 milioane de lei pentru investiții în domeniul schiabil, însă aceste investiții au fost realizate fără o bază legală care să reglementeze eligibilitatea proiectelor. Transferul de la bugetul de stat la bugetele locale s-a făcut fără prevederi riguroase și în baza unui ordin de ministru, se arată în raportul Corpului de Control.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri