Video Gigel Știrbu, după ce Gabriela Firea i-a cerut daune de 100.000 de euro: „Onoarea nereperată a PSD-iștilor ține de sume fixe”

Data actualizării: Data publicării:
gigel stirbu captura fb
Captura Facebook / Gigel Stirbu

Deputatul PNL Gigel Știrbu spune că a fost dat în judecată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care cere daune de 100.000 de euro pentru declarații făcute de liberal pe tema autobuzelor cumpărate în București.

Ce-or avea ăștia cu sumele fixe, 100.000, 200.000, un milion? Nu mi-a cerut 55.473. Se pare că onoarea nereperată a pesediștilor ține de sume fixe”, a spus Știrbu, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Firea „consideră că i-am lezat onoarea, i-am întinat imaginea domniei sale, a instituției și a familiei spunând că autobuzele pe care domnia sa – sau primăria, în mandatul domniei sale – le-a cumpărat nu sunt cele mai bune din punct de vedere tehnic pentru București, i-am întinat imaginea spunând că în timpul mandatului domniei sale cultura din București are de suferit și ca atare, domnia sa, pentru aceste lucruri, mi-a solicitat în instanță suma de 100.000 de euro”, mai spune Știrbu.

El adaugă că va merge la instanță și că și-ar dori ca la proces să fie prezentă și Firea.

Eu mă voi duce la instanță, îmi voi spune punctul de vedere, dar mi-aș dori ca și d-na Firea să participe la acest proces de judecată și nu să-și trimită avocații plătiți de primărie. Așa că d-nă Firea, onoare muncii, ne vedem la instanță”, a mai spus Știrbu.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri