Şedinţă de guvern, cu o zi înaintea moțiunii

Data actualizării: Data publicării:
augustin jianu, sorin grindeanu si victor ponta_vpolitic crop

Prima ședință a Cabinetului Grindeanu după ce majoritatea miniștrilor PSD-ALDE și-au dat demisia a fost programată pentru marți, cu o zi înaintea dezbaterii și votării moțiunii de cenzură în Parlament.

Şedinţa de guvern a fost programată pentru marţi la ora 12.00, au declarat surse guvernamentale, citate de News.ro.

La Palatul Victoria a avut loc, luni, o ședință pregătitoare, pe parcursul căreia ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a susţinut trei proiecte de acte normative.

Ședința pregătitoare a fost convocată luni, la ora 12.30, de secretarul general al Guvernului, Victor Ponta.

Ponta anunţa sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că va avea o listă clară a actelor normative care nu pot fi întârziate, iar luni va avea loc o şedinţă pregătitoare de Guvern.

„La solicitarea premierului, am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului şi mâine voi avea lista clară a actelor normative care trebuie adoptate fără întârziere - legate de fonduri europene şi diverse acte care nu pot fi întârziate până se lămureşte situaţia. Luni va fi o şedinţă pregătitoare ca să vedem partea de avizare”, a afirmat Ponta.

El a spus că unii miniştri şi-au delegat atribuţiile, iar alţii, precum ministrul de Interne, Carmen Dan, şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu şi-au delegat atribuţiile şi lucrează.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri