Primarul Nicuşor Dan va avea o nouă întâlnire cu reprezentanţi ai angajaţilor STB

Data publicării:
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, cu masca, gesticuleaza in timpul unei declaratii de presa
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că vineri, la ora 18.00, urmează să aibă o nouă discuţie cu reprezentanţi ai angajaţilor STB. 

Într-o declaraţie de presă susţinută la sediul Primăriei Capitalei, edilul general a adresat invitaţia ca fiecare dintre colectivele de angajaţi din autobaze şi depouri să desemneze un reprezentant, fie el membru de sindicat, fie nu, dar care să aibă mandat din partea colegilor în vederea discuţiilor.

"Oamenii care ar veni la ora 6 ar veni cu un mandat din partea colectivului de oameni. Este o invitaţie pe care eu le-am adresat-o", a precizat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

La prânz, primarul general al Capitalei a discutat cu şefii de autobaze şi depouri din cadrul STB.

În tot acest timp continuă greva în transportul în comun din Capitală. Nici vineri dimineață, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a ieșit pe traseu, deși instanța a decis suspendarea grevei și reluarea activității de către șoferi. Vineri, la prânz, magistrații Tribunalului București au decis și că greva este ilegală. Decizia este executorie, așa că angajații ar trebui să revină la lucru. În caz contrar, ei riscă sancțiuni penale.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri