Tânăra care și-a tatuat pe față cuvântul «blestemată», astfel încât nimeni să nu o angajeze

Data actualizării: Data publicării:
kayleigh peach

Kayleigh Peach, o tânără din Marea Britanie, și-a dorit atât de mult să devină artist de tatuaje încât și-a tatuat pe față cuvântul «blestemată» (n.r. cursed), astfel încât să se asigure că nimeni nu îi va putea oferi o altă slujbă și va fi obligată să își transforme pasiunea în meserie.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a povestit pentru BBC News cum i-au schimbat viața tatuajele care îi acoperă acum 60% din corp.

„Lumea se mai uită lung la mine. Se întâmplă să uit că am tatuajele și să mă întreb de ce se holbează oamenii la mine. Mi se pun destul de multe întrebări despre tatuajele pe care le am pe față. Cred că oamenii văd tatuajele de pe gât și față ca fiind un gest extrem. Primești critici dure, oamenii îți spun că arăți ca un golan, că este intimidant sau prea mult. Familiei mele nu îi plac foarte mult aceste tatuaje. Tatăl meu s-a căsătorit și, pentru că am un tatuaj mare pe piept, mi-a spus că nu pot fi domnișoară de onoare. Însă acum a început să accepte situația. I-am făcut și lui un tatuaj”, povestește tânăra.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kayleigh spune că la început nu câștiga mai nimic, însă a ajuns în câțiva ani să se poată întreține lucrând într-un atelier de tatuaje.

„Mi-am făcut primul tatuaj la vârsta de 18 ani. Mi-am tatuat numele celui mai bun prieten pe gleznă, iar el și-a tatuat numele meu. Acum, corpul meu e acoperit de tatuaje în proporție de 60%. Primul tatuaj pe față mi l-am făcut la 24 de ani, în prima mea zi ca ucenic într-un atelier de tatuaje. Practic, mi l-am făcut ca să nu pot obține o slujbă normală și să fiu forțată să perseverez în ceea ce fac. Mi-am tatuat cuvântul «blestemată» deasupra ochiului”, adaugă ea.

„Ador să fac tatuaje, trebuie să fii mereu creativ, să înveți și să cunoști oameni. Stai de vorbă constant cu oamenii care vin la tine, le afli problemele și durerile. Unii sunt emoționați și atunci este treaba ta să îi ajuți să se relaxeze. Alte povești îți frâng inima. Te face să îți dai seama ce contează cu adevărat în viață și te ajută să fii mai optimist. Am ajutat multe persoane care aveau complexe legate de corpul lor, aveau vergeturi sau cicatrici”, mai spune ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri