(P) Cum să economisești până la 7.000 de Euro la Cumpărarea unui Apartament

Data actualizării: Data publicării:
imagine digi24
Din articol

Ești în căutarea unui Apartament, în calitate de viitor Rezident sau Investitor? Acest articol este pentru tine! Află care este avantajul prețului Smart practicat de Greenfield Băneasa și de ce un apartament în acest ansamblu rezidențial este o investiție bună, cu potențial de apreciere pe termen scurt și lung.

Piața rezidențială din București și zonele limitrofe oferă în acest moment varietate în materie de locuințe și facilități, însă opțiunile care corespund multora dintre așteptările clienților la acest moment, sunt limitate.

Greenfield Băneasa este un ansamblu rezidențial popular, situat în Sectorul 1, cu un avantaj semnificativ: poziționarea lângă Pădurea Băneasa. Acest lucru favorizează stilul de viață sănătos, activitățile în aer liber, atât în parcurile din ansamblu, cât și în pădure, dar și stilul home wellbeing, prin care ești în armonie cu locuința ta, de la compartimentare, finisaje și deco, la luminozitatea apartamentului și priveliștea către pădure sau parc.

Cum poți beneficia de avantajul client de până la 7.000 Euro

Greenfield oferă pentru o perioadă limitată de timp un Preț Smart, prin care doar cei care rezervă acum un apartament au un Avantaj Client de până la 7.000 de Euro. Prețul Smart înseamnă o economie considerabilă la achiziția unui apartament, de care cumpărătorul poate beneficia dacă acționează imediat. Înscrierea se face online, pe site-ul Greenfield.

Pașii sunt simpli: te înscrii pe site, confirmi înscrierea pe link-ul primit pe e-mail, vii la vizionare și, vei putea alege cele mai bune poziționări, în funcție de preferințele tale: etaj, luminozitate, vedere spre Pădurea Băneasa ori apropierea față de unul dintre Parcuri sau față de Mall-ul Greenfield Plaza. Alege unul dintre apartamentele care ți se potrivește și beneficiază de avantaj client în funcție de tipul de apartament pentru care ai optat:

  • Avantaj client între 5.500 și 7.000 Euro la Apartamentele cu 3 camere;
  • Avantaj client între 3.500 și 5.000 Euro la Apartamentele cu 2 camere;
  • Avantaj client între 3.000 și 4.500 Euro la Studio-uri.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil! Grăbește-te să nu pierzi Prețurile Smart! Aplică Acum!

Ce garanție ai că faci o investiție Smart?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre Greenfield Băneasa este că investiția într-un Apartament din Noul Greenfield, nu implică niciun risc, ci doar avantaje

În Greenfield, pe perioada ultimilor 6 ani, prețul mediu de tranzacționare al unui apartament cu 2 camere s-a apreciat considerabil. În anul 2014, prețul mediu (fără TVA) era de 48.645 de Euro, iar la finalul anului 2020, același tip de apartament s-a vândut cu un preț mediu de 78.315 Euro. Cea mai mare diferență de preț înregistrată este de 32.000 de Euro, ceea ce confirmă teoria conform căreia investițiile în produs, facilități și dezvoltarea zonei, cresc valoarea acestuia.

O situație similară se înregistrează și în cazul apartamentelor cu 3 camere, care s-au apreciat cu 44% în 6 ani. Raportat la Apartamentele cu 4 camere de 124 mp, în ultimii 6 ani, prețul s-a apreciat cu mai bine de 50.000 de Euro.

Aflată în stadiu de construire, noua fază este dezvoltată de Impact Developer & Contractor, dezvoltator de încredere, singurul listat la Bursă, cu o experiență de 30 de ani pe piața de real-estate.

Investește cu încredere! Situat în Sectorul 1, Greenfield beneficiază de toate aprobările necesare: de la PUZ, la autorizațiile de construire! Chiar după finalizarea construcțiilor, investiția ta se va aprecia, întrucât prețul va crește considerabil, prin influența stocului limitat, dar și a calității și facilităților oferite.

Ce alte beneficii ai odată ce cumperi la preț Smart?

Surprizele în Noul Greenfield nu se opresc odată ce devii rezident! Prin Programul Smart, vei primi un Card cu care poți avea reduceri și avantaje la partenerii Greenfield (producători de mobilă și electrocasnice, bănci, furnizori de servicii din Greenfield Plaza) și vei primi consiliere gratuită pentru mobilarea apartamentului tău dacă optezi pentru unul dintre parteneri.

Iar cel mai mare beneficiu este însuși cartierul îmbrățișat de pădure și toate facilitățile sale!

Vei fi rezident într-un ansamblu rezidențial gândit să devină unul dintre cele mai mari proiecte verzi din Estul Europei, întrucât Greenfield Băneasa are o strategie de dezvoltare sustenabilă pe termen lung, care include și soluții Green.

Vei locui în apartamente cu performanță energetică ridicată, cu finisaje premium, cu pază, acces securizat și vei beneficia de: parcări supraterane, supraetajate sau subterane, parcuri și locuri de joacă, strip-mall cu piscine și hidromasaj, teren de tenis și sală de fitness, restaurante și terase, magazine și puncte pentru diferite servicii (bancare, medicale, etc), școală și grădiniță de stat și stație STB.

Pe scurt, vei avea la dispoziție: 900 ha de pădure în proximitate, 18 ha de spații verzi în cartier, 3.800 mp de spații pentru wellness, 5.000 mp de spații comerciale și 4.500 mp pentru activități sportive. Mai stai pe gânduri? Profită acum de Prețurile Smart!

Consideri că nu ți se potrivește Oferta Smart? Dă share unei persoane apropiate și, cu siguranță, te va recompensa pentru pontul oferit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri