Ce s-a întâmplat cu adolescentul pe care Macron l-a numit „idiot”, după ce băiatul i s-a adresat cu apelativul „Manu”

Data actualizării: Data publicării:
Emmanuel Macron
Foto: Agerpres

Președintele Emmanuel Macron este aspru criticat pentru reacția pe care a avut-o atunci când un adolescent i s-a adresat cu apelativul „Manu”. După ce Macron l-a numit „idiot” și l-a apostrofat în public, băiatul a fost luat în vizor și de colegii de școală, care nu ratează nicio ocazie să facă glume pe seama lui. Așa că acum nu mai vrea să iasă din casă - cel puțin asta susține o jurnalistă care l-a căutat pe adolescent.

Emmanuel Macron
Foto: Agerpres

„Ești bine, Manu?”, i-a strigat adolescentul președintelui de 40 de ani al Franței, în timp ce acesta saluta mulțimea în cadrul unui eveniment public din Mont Valérien, lângă Paris.

Imaginile în care Macron îi spune că lui trebuie să i se adreseze cu apelativul „Domnule” sau „Domnule Președinte” s-au viralizat rapid după ce au fost postate pe pagina oficială de Twitter a liderului francez.

Camille Crosnier, de la publicația Explicite, l-a căutat pe adolescentul care și-a cerut imediat scuze față de președintele care nu a ținut cont și a continuat să-l certe.

CITEȘTE ȘI: Președintele Franței, supărat că un adolescent l-a tutuit. Cum a reacționat Macron

„Bună, Emmanuel Macron și Palatul Elysee, știți că tocmai m-am întâlnit cu băiat la colegiul unde învață și este într-o stare foarte proastă pentru că toată lumea râde de el? Este acasă și nu vrea să vorbească cu nimeni, și se teme că îl va urmări și pe parcursul liceului. Să aveți o zi bună”, a scris jurnalista pe Twitter.

„Trec colegii pe lângă el râzând, privind din nou imaginile pe internet (numai despre asta au vorbit de ieri). Pare total copleșit de situație și deprimat, s-a închis în casă. FELICITĂRI”, a mai scris aceasta într-un al doilea tweet.

Băiatul a cerut să nu fie identificat după nume sau oraș natal, pentru că nu vrea ca problema să-l urmărească și la liceu.

Citiţi şi: Ce nu a spus Tăriceanu când a anunţat că este exclusă adoptarea Codurilor penale prin OUG

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri