Kim Jong-un a împlinit 31 de ani. Dennis Rodman i-a cântat „La Mulţi Ani!” liderului nord-coreean

Data publicării:
5189e7cf95f9cf8f2a000009

De altfel, într-o intervenţie în direct la CNN, Dennis Rodman s-a declarat mândru de prietenia lui cu dictatorul comunist şi i-a luat apărarea. Nu face nimic rău, iar Coreea de Nord este o ţară absolut normală, a spus el.

Aparent, gestul baschetbalistului Dennis Rodman a surprins publicul, care l-a acompaniat cu ropote de aplauze în cinstea conducătorului suprem de la Phenian. Sportivul american nu s-a limitat doar la cântat, ci i-a mărturisit lui Kim Jong-un, aflat în sală cu soţia sa, că este cel mai bun prieten al său. De altfel, într-o intervenţie în direct la CNN, Dennis Rodman s-a declarat mândru de prietenia sa cu dictatorul nord-coreean şi i-a luat apărarea. Aceasta după ce moderatorul l-a întrebat dacă va discuta cu Kim Jong-un despre americanul aflat în închisoare în Coreea de Nord, cu o condamnare de 15 ani.

Tot în ziua în care Kim Jong-un a împlinit 31 de ani, doi cântăreţi americani de rap au difuzat în premieră videoclipul melodiei „Escape in North Korea”, filmat chiar pe străzile din Phenian. Cei doi artişti au spus, după vizita în Coreea de Nord, că lucrurile nu sunt chiar aşa rele precum par şi că oamenii sunt amabili şi prietenoşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri