Sari la conținut

Mai multe persoane şi-au făcut selfie la locul luării de ostatici din Sydney

Selfie la locul luării de ostatici (FOTO Twitter)

Câţiva trecători veseli şi-au făcut selfie cu telefonul mobil în faţa cafenelei Lindt din Martin Place, în care un bărbat înarmat ţine mai mulţi ostatici. O serie de fotografii au fost postate iniţial pe Instagram. Un bărbat a pus o fotografie în care putea fi văzut pe fundal un camion de pompieri, însoţită de hashtag-ul #hostagesituationselfie. Fotografia a fost ulterior ştearsă de pe contul său, scrie Mediafax.

Într-o altă fotografie veselă, trei bărbaţi, probabil turişti, pozează în faţa benzii desfăşurate de poliţie pentru a marca perimetrul de securitate din jurul cafenelei. Unul dintre bărbaţi face semnul păcii.

Multe dintre aceste selfie-uri, postate pe site-uri de socializare, au fost preluate pe Twitter, iar utilizatorii reţelelor sociale îi critică pe autorii lor pentru insensibilitate. "Trebuie să fii nebun şi să nu ai respect pentru nimeni ca să faci asta", a scris un utilizator pe Twitter. "Dacă chiar vrei un selfie, de ce nu te oferi să faci schimb de locuri cu un ostatic", a sugerat un altul.

Luare de ostatici într-o cafenea din Sydney. Mărturia unei românce stabilite în Australia

Luare de ostatici într-o cafenea din Sydney. Un steag cu însemne islamice este afișat la geam

Pe aceeași temă