VIDEO. Tsunami în Indonezia. Valurile mari de apă au lovit în timpul unui concert

Data actualizării: Data publicării:
concert-tsunami-indonezia
Un concert a fost întrerupt în Indonezia din cauza unui tsunami provocat de o erupție vulcanică.

Trupa pop indoneziană Seventeen a fost lovită de tsunami după erupţia vulcanului Anak Krakatau, în timp ce susţinea un concert în aer liber la Tajung Leesung, pe insula Java. Imagini cu momentul în care scena a fost luată de val au apărut pe reţelele de socializare.

concert-tsunami-indonezia
Usunami în Indonezia: spectatorii au fost luați de un val puternic de apă în timpul unui concert.

Actualizare: Riefian Fajarsyah, solistul trupei, a postat un filmuleţ pe Instagram, în care i-a anunţat pe fani, plângând, că basistul şi managerul grupului au murit. „I-am pierdut pe basistul Bani şi pe managerul Oki Wijaya. Andi (toboşarul) şi Herman (chitaristul) şi Ujang (din staf) nu au fost găsiţi. Vă rog să vă rugaţi pentru ca soţia mea Dylan să fie găsită curând. Restul sunt în siguranţă, deşi au răni şi oase rupte. Vă rog, rugaţi-vă pentru ca soţia mea Dylan, Andi şi Herman şi Ujang să fie găsiţi repede”, a spus el.


Formația indoneziană de muzică pop Seventeen concerta în stațiunea Tanjung Lesong, pe insula Java, duminică seară ora locală, când valurile puternice au măturat complet zona.

Zeci de persoane sunt date dispărute, relatează Channel News Asia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Momentul când tsunami-ul a lovit stațiunea în timpul concertului a fost surprins de un fan al formației.

Un membru al formației a murit, iar alți câțiva sunt dați dispăruți, a anunțat Riefian Fajarsyah, vocalistul trupei. Printre cei dispăruți se numără și soția lui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri