Trump și-a petrecut Revelionul alături de prietenul celebrului mafiot John Gotti

Data actualizării: Data publicării:
trui1

Donald Trump președintele ales al Statelor Unite și-a petrecut Revelionul alături de Joseph Cinque, un infractor care a supraviețuit unei tentative de asasinat, acesta fiind bun prieten cu mafiotul John Gotti, relatează CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trump apare alături de Cinque într-o înregistrare video făcută publică pe internet, aceștia fiind surprinși pe scenă, la complexul hotelier Mar-a-Lago, din Palm Beach( Florida), deținut de președintele ales al Statelor Unite.

În 1989 Cinque a fost găsit vinovat deoarece deținea obiecte de artă furate

Potrivit documentelor oferite de un angajat al Curții Supreme din New York, în 1990 acesta a fost condamnat „cu suspendare”.

Actul de condamnare a fost distrus într-un incendiu, prin urmare, Cinque nu a stat după gratii. Faptul că nu există alte documente judiciare legate de acest caz, sugerează că bărbatul nu a încălcat condițiile stabilite.

Într-un interviu acordat unei reviste din New York, Cinque a vorbit despre prietenia sa cu Gotti, dar și despre cum a fost împușcat de trei ori și lăsat mort. Cinque a descris incidentul care a avut loc în 1980 drept un jaf, dar autoritățile sunt de altă părere, acestea cred că a fost vorba despre o tentativă de asasinat.

Cinque este președintele și directorul executiv al American Academy of Hospitality Services (AAHS), organizație de evaluare în domeniul turistic care, în ultimii ani, l-a prezentat pe Trump drept „ambasador extraordinar”.

În 2013, Trump a primit premiul Six Star Diamond Award, din partea AAHS, pentru unul dintre terenurile sale de golf din Scoția. Alte 17 proprietăți deținute de Trump au primit premii din partea AAHS în ultimii ani.

În 2009 Trump a apărut alături de Cinque într-un clip de prezentare, acesta mulțumindu-i pentru munca depusă în cadrul organizației AAHS. „Aş vrea să îl felicit în mod special şi să îi mulţumesc lui Joe Cinque, şeful Academiei, pentru munca incredibilă pe care o face. Nu mai este nimeni ca el. Este un tip special. Pur şi simplu nu se apropie nimeni de nivelul lui”, spunea Trump în clip.

În momentul în care echipa de tranziție a lui Trump a fost invitată să comenteze cele apărute în spațiul public, aceștia au mizat pe faptul că „Trump nu a negat niciodată că îl știe pe Cinque”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri