VIDEO | Imagini rare cu Viktor Orban, „marele orator nu are niciun cuvânt de spus”

Data actualizării: Data publicării:
reactie viktor orban

Sunt proteste la Budapesta după ce Parlamentul Ungariei a adoptat o nouă lege a muncii, o lege extrem de controversată. Principala nemulţumire este legată de creșterea plafonului anual de ore suplimentare pe care le poate face un angajat. Această limită a fost crescută de la 250 de ore la 400 de ore. În plus, plata pentru ele nu trebuie făcută imediat, ci angajatorii au la dispoziţie până la trei ani.

Denumită „legea sclaviei”, acestă măsură stârnise deja multă nemulţumire în rândul oamenilor. Iată că acum sunt proteste spontane în capitala Ungariei. La acest vot a asistat şi premierul Viktor Orban și vă invităm să urmăriți reacția lui Viktor Orban atunci când un parlamentar al Opoziției îl întreabă de legea proaspăt adoptată

Parlamentar al Opoziției: Ce le transmiteţi alegătorilor, domnule Orban? Credeţi că e bine aşa? Forţaţi adoptarea legii în parlamentul ungar? Trei încălcări ale legii şi votul ilegal de azi nu vă deranjează? Ce se întâmplă acum nu vă deranjeaza deloc? Credeţi că e în regulă ce se întâmplă? La ce vă uitaţi? O fi John Lennon? Nu, nu este. Foarte interesant. Ce le transmiteţi alegătorilor, domnule Orban? Viktor Orban e indispus, marele orator nu are niciun cuvânt de spus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri