Mama lui Alibec: Denis a jucat cu semipareză, a luat 12 medicamente pe zi

Data actualizării: Data publicării:
alibec

Emilia Stroe, mama fotbalistului Denis Alibec, a declarat că acesta a jucat şi după ce a suferit o semipareză şi lua 12 medicamente pe zi. Ea a mai spus că jucătorul are în prezent dureri foarte mari din cauza pubalgiei.

„Denis a jucat cu semipareză, s-a întâmplat după meciul cu CFR Cluj, anul trecut, când a luat roşu. A doua zi s-a trezit cu gura strâmbă şi a fost dus la Spitalul Militar. Lua 12 medicamente pe zi, dar în ziua meciului nu le lua, pentru că dădeau somnolenţă”, a declarat Emilia Stroe la Digisport Matinal.

Mama jucătorului a precizat că acesta are dureri foarte mari în prezent din cauza pubalgiei. „Are dureri foarte mari acum şi îl doare şi când se apleacă la chiuvetă să se spele pe faţă. Când se spune că nu vrea să joace pentru echipă e doar o aberaţie. Unii doctori spun că trebuie să se opereze, alţii că nu, nu ştim ce să mai facem. El s-a dus la munte cu fratele meu după ce a aflat că nu e în lotul pentru meciul cu FC Viitorul. Nu s-a dus să schieze, s-a dus să facă bazin şi poartă ochelari de schi pentru că a rămas cu o sensibilitate foarte mare la ochi”.

Denis Alibec nu a fost inclus în lotul FCSB pentru meciul cu FC Viitorul, de duminică, scor 2-0, în Liga I.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri