Prima reacție a organizatorilor Australian Open după eliminarea Simonei Halep în optimi

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep
Foto: Agerpres

Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams în optimile de la Australian Open 2019. A fost un meci de infarct, cât o finală, pe arena Rod Laver din Melbourne. Fanii lui Halep au sperat într-o victorie până în ultimul moment.

simona halep maini sold - crop getty
Foto: Guliver/GettyImages

Serviciul Serenei Williams a ajutat-o și de această dată. La fel și forța loviturilor care bombardau la propriu terenul Simonei Halep. După un prim set pierdut de româncă în numai 20 de minute, Halep a revenit în meci în setul doi și a dus partida în decisiv.

Declicul pentru Williams s-a produs la scorul de 3-3, atunci când americanca a făcut break și s-a desprins la 4-3. Serviciul câștigat imediat i-a întărit avantajul mental. Halep și-a făcut serviciul și scorul a ajuns la 5-4 pentru Williams, care a câștigat partida pe propriul serviciu.

Simona Halep a părăsit arena Rod Laver zâmbind, în aplauzele spectatorilor care i-au apreciat lupta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La finalul partidei, organizatorii Australian Open au postat un mesaj pe pagina oficială de Twitter a competiției: „O luptă excelentă, Simona! Ne vedem în curând”, au scris aceștia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri