Prima surpriză la Wimbledon 2018. Sloane Stephens, finalista de la Roland Garros, eliminată în primul tur

Data actualizării: Data publicării:
sloane stephens
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea americană Sloane Stephens, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, finalista ultimei ediţii a French Open şi câştigătoarea US Open în 2017, a părăsit turneul de la Wimbledon, în turul I, relatează News.ro. 

sloane stephens
PARIS, FRANCE - JUNE 09: Sloane Stephens of The United States looks dejected during the ladies singles final against Simona Halep of Romania during day fourteen of the 2018 French Open at Roland Garros on June 9, 2018 in Paris, France. (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)

Primele calcule la Wimbledon 2018. Cum poate Simona Halep să rămână numărul 1 mondial

Stephens a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 6-3, de croata Donna Vekici, locul 55 WTA, după un meci de 70 de minute.

Americanca de 25 de ani a jucat în sferturi în 2013, acesta fiind cel mai bun rezultat al ei pe iarba londoneză, iar anul trecut a fost eliminată tot în turul I, dar atunci venea după o lungă perioadă de pauză cauzată de o accidentare.

Stephens avea şanse la locul I WTA, dar ar fi trebuit să câştige turneul de la Wimbeldon pentru a spera la această poziţie.

În aceste condiţii, doar daneza Caroline Wozniacki o poate "da jos" pe Simona Halep de pe locul I WTA.

Jucătoarea daneză trebuie să ajungă în finală pentru a spera la a o întrece pe Halep în ierarhie. Dacă sportiva română se opreşte în semifinale, atunci Wozniacki trebuie să câştige trofeul.

Citiți și:  Încă o eliminare de răsunet după primul tur la Wimbledon: Svitolina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri