Băsescu și Ponta, tir încrucișat la adresa PNL

Data publicării:
PONTA BASESCU

„PNL decontează lipsa de lideri. Are mai mult în sondaje decât liderii lor. PSD are noroc cu Ponta care e lider în toate sondajele. Dragnea e sub Ponta. Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. De făcut jocuri într-un partid, de cancelarie. Sunt doi demagogi. Sunt ca o pată pe un perete. Predoiu e un pseudolider ca Gorghiu sau Blaga. Gorghiu sau Blaga nu luau mai mult ca Predoiu”, a declarat Băsescu la RTV.

Potrivit acestuia, marea greșeală a liberalilor în cazul Capitalei a fost „în negocierea cu Nicușor Dan”. „Acea ceartă continuă în ultima parte a campaniei a împins electoratul către PSD”, a concluzionat fostul președinte.

La rândul său, Ponta a preferat să fie caustic: „După doi ani, în seara asta e momentul să fiu generos - Alina, te rog NU ÎȚI DA DEMISIA!!! Rămâi la șefia PNL că îi reprezinți cu adevărat pe cei rămași acum acolo! Și nu pleca - vrem să câștigăm și parlamentarele! (...) Ce penibili siniștri!!!”.

Ironia fostului premier nu l-a ocolit nici pe Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei. „A fost președinte, a fost prim ministru, a fost acum și primar general - urmează alegeri pentru Secretar General ONU!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri