Sari la conținut
News Alert

Băsescu și Ponta, tir încrucișat la adresa PNL

„PNL decontează lipsa de lideri. Are mai mult în sondaje decât liderii lor. PSD are noroc cu Ponta care e lider în toate sondajele. Dragnea e sub Ponta. Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. De făcut jocuri într-un partid, de cancelarie. Sunt doi demagogi. Sunt ca o pată pe un perete. Predoiu e un pseudolider ca Gorghiu sau Blaga. Gorghiu sau Blaga nu luau mai mult ca Predoiu”, a declarat Băsescu la RTV.

Potrivit acestuia, marea greșeală a liberalilor în cazul Capitalei a fost „în negocierea cu Nicușor Dan”. „Acea ceartă continuă în ultima parte a campaniei a împins electoratul către PSD”, a concluzionat fostul președinte.

La rândul său, Ponta a preferat să fie caustic: „După doi ani, în seara asta e momentul să fiu generos - Alina, te rog NU ÎȚI DA DEMISIA!!! Rămâi la șefia PNL că îi reprezinți cu adevărat pe cei rămași acum acolo! Și nu pleca - vrem să câștigăm și parlamentarele! (...) Ce penibili siniștri!!!”.

Ironia fostului premier nu l-a ocolit nici pe Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei. „A fost președinte, a fost prim ministru, a fost acum și primar general - urmează alegeri pentru Secretar General ONU!”.