NSYNC înregistrează din nou în studio. Trupa revine după 22 de ani de la lansarea ultimului album

Data actualizării: Data publicării:
Joey Fatone, Lance Bass, Justin Timberlake, JC Chasez, și Chris Kirkpatrick
NSYNC: Joey Fatone, Lance Bass, Justin Timberlake, JC Chasez și Chris Kirkpatrick la MTV Video Music Awards 2023 / Sursa foto: Profimedia Images

Fanii boy band-ului iconic al anilor 2000, NSYNC, primesc o veste bună și, cumva, anticipată. După ce trupa a fost văzută la premiile MTV Video Music Awards în formulă completă, Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick s-au reunit pentru a înregistra din nou într-un studio, la mai bine de două decenii de la ultimul lor album, conform EFE, preluată de Agerpres.

"Când stelele se aliniază... i-am reunit pe fraţii mei în studio pentru a lucra la ceva distractiv şi energia a fost specială. "Better Place" va fi lansată pe 29 septembrie. Vă iubesc pe toţi", a scris Timberlake pe Instagram, alături de un video în care pot fi auzite fragmente din noua piesă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dincolo de faptul că este vorba de reîntâlnirea membrilor trupei, care s-au despărţit oficial în 2007, melodia va face parte şi din repertoriul muzical al celui de-al treilea film din franciza "Trolls", a studioului DreamWorks Animation.

Filmul de animaţie pentru copii, "Trolls Band Together", regizat de Walt Dohrn şi Tim Heltz, va ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie, iar Justin Timberlake revine pentru a da voce personajului principal, Branch.

Zvonurile privind revenirea emblematicului "boy band", care a captivat tinerii din întreaga lume la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, vânzând peste 56 de milioane de discuri, s-au intensificat în special în ultimele zile.

EXCLUSIVE: Justin Timberlake And Members Of The Original NSYNC Exit Sony Building In New York
Justin Timberlake, Joey Fatone, JC Chasez ies din clădirea Sony din New York, pe 13 septembrie 2023. Sursa foto: Profimedia Images

Mai exact, după ce cei cinci membri ai formaţiei au participat marţi la gala MTV Video Music Awards din New Jersey pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun videoclip pop, care a revenit piesei "Anti-Hero" a lui Taylor Swift.

*NSYNC reunite at 2023 VMAs to present Taylor Swift with Best Pop Video - and friendship bracelets!
Taylor Swift și NSYNC pe scena premiilor MTV Video Music Awards 2023. Sursa foto: Profimedia Images

Atunci când Taylor Swift a urcat pe scenă, se simțea că este emoţionată nu doar pentru premiul primit, ci şi de faptul că îi este înmânat de "băieții" de la NSYNC: "Am avut figurinele lor. (...) Ce se va întâmpla acum? Ei fac ceva şi trebuie să ştiu ce este. Ei sunt pop-ul personificat", a exclamat Swift.

Revenirea s-a confirmat la 22 de ani de la "Celebrity", ultimul album scos de ei şi care a făcut loc carierei solo a lui Timberlake cu proiectul "Justified", premiat cu Grammy.

De atunci, trupa nu mai colaborase, deşi s-a reunit în 2018 pentru a-şi celebra steaua de pe Hollywood Walk of Fame.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri