FOTO Mobilizare pe reţelele sociale: Sunt căutate două persoane care au abandonat 10 căţeluși lângă un magazin din Braşov

Data publicării:
catei
Iubitorii de animale s-au mobilizat, luni, pe reţelele sociale, pentru identificarea a două persoane care au abandonat zece căţei lângă un magazin sătesc din judeţul Braşov Foto: Facebook

Iubitorii de animale s-au mobilizat, luni, pe reţelele sociale, pentru găsirea a două persoane care au abandonat zece căţei lângă un magazin sătesc din judeţul Braşov, scrie News.ro. Maşina are numere de înmatriculare din judeţul Sibiu.

”DACIA Duster blue cu număr de Sibiu. Au abandonat în data de 29 decembrie ora 16,45 la magazinul sătesc din Şona, jud Braşov 10 căţeluşi mici care au fost găsiţi dimineaţa zilei de 30 decembrie, flămânzi, după o noapte de stat în frig....”, este mesajul postat pe Facebook şi distribuit intens pe grupurile iubitorilor de animale.

Aceştia încearcă identificarea persoanelor şi cer autorilor postării să facă reclamaţie la poliţie, astfel încât bărbatul şi femeia care apar în imaginile distribuite să fie identificaţi şi sancţionaţi.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri