Galerie Foto Patru bărbați au ucis un crocodil uriaș, de 4,5 metri și 400 kg, după ce s-au luptat 8 ore cu el

Data actualizării: Data publicării:
vanatori de crocodili si prada lor
Vânătorii de crocodili din Mississippi au prins și ucis un aligator uriaș FOTO: Profimedia Images

Vânătorii de crocodili din Mississippi au prins și ucis un aligator uriaș, de 4,5 metri lungime și peste 400 de kilograme. Reptila înfricoșătoare este cea mai mare văzută vreodată de vânători în statul Mississippi și în râul Yazoo.

Lupta cu aligatorul a durat aproape 8 ore. Greutatea mare și lungimea impresionantă le-au dat vânătorilor bătăi de cap. Până când l-au putut trage pe barca lor, aligatorul a distrus mai multe seturi de echipamente specifice.

Vânătorii de crocodili din Mississippi au prins și ucis un aligator uriaș FOTO: Mississippi Wildlife, Fisheries, & Parks Foundation
Vânătorii de crocodili din Mississippi au prins și ucis un aligator uriaș FOTO: Mississippi Wildlife, Fisheries, & Parks Foundation

Grupul de vânători se afla pe râul Yazoo din Mississippi sâmbătă, 26 august, când a dat peste uriașul prădător.

Când l-au adus pe uscat, vânătorii au aflat că tocmai reușiseră să prindă cel mai mare aligator prins vreodată în statul Mississippi.

Departamentul pentru Faună Sălbatică, Pescuit și Parcuri din Mississippi a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu captura și a felicitat grupul de vânători: „Un nou record pentru cel mai mare aligator vânat a fost doborât astăzi! Felicitări acestor vânători din Mississippi: Tanner White - Flora, Don Woods - Oxford, Will Thomas - Madison și Joey Clark - Jackson”.

În ultimii 18 ani, legile statului permit vânarea aligatorilor în anumite momente, pentru a menține populația de reptile la un nivel stabil, care să nu prezinte riscuri.

Cei patru vânători au prins aligatorul uriaș în a doua zi a sezonului de vânătoare, care se desfășoară până săptămâna viitoare.

Pentru a avea voie să vâneze reptile în această perioadă, oamenii trebuie să obțină un permis special.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri