VIDEO. Căsătorie între căței

Data publicării:
catei casatoriti

Căsătoriile aranjate de părinţi sunt iar la modă, în Bucureşti. Puca s-a măritat cu Toto, Billy a luat-o de soţie pe Bella. Ca ei, destui alţii şi-au unit destinele astăzi, pe Bulevardul Expoziţiei. Fără lăutari, fără dansuri, fără mirese furate. Mirii au purtat însă veştminte de gală, au primit daruri de nuntă, aplauze şi mai puţin tradiţionala urare „Cuşcă de piatră”.

Odinioară maidanezi abandonaţi, astăzi primeniţi de fiestă. Ea cu pampon din voal, cum e moda printre mirese. El cu papion satinat, de lord. Ţinuţi în lese de stăpâni în blugi, cum se cade la nunţile noului val, ambii au păşit timizi în faţa ofiţerului de stare canină.

„Toto şi Puca îşi vor uni astăzi destinele. Îşi vor da lăbuţele şi îşi promit iubire eternă”, a spus acesta.

Şi ca la toate mariajele aranjate-n familie, şi mirii blănoşi s-au cam codit în faţa unei pas pentru o viaţă.

Degeaba s-au opus mirii. Împinşi de la spate de stăpâni, Puca şi Toto au spus adio burlăciei și au trecut prin improvizata poartă de carton a iubirii.

N-au fost singurele patrupede care şi-au găsit astăzi jumătatea: Bella s-a măritat cu Billy, Puky cu Mara. Plus alţii şi alţii. Miresele n-au aruncat buchete. Şi nici mirii n-au avut parte de o petrecere a burlacilor înainte de marele eveniment. Au dat cu toţii din cozi şi s-au lăsat coafaţi şi răsfăţaţi cu merinde şi haine câineşti.

În lipsa dansurilor şi-a lăutarilor, asistenţa s-a delectat cu diverse concursuri. A văzut cum se tund şi se coafează căţeii şi căţeluşele şi care sunt exigenţele în materie, când vine vorba de frumuseţe canină. La finalul zilei, organizatorii au anunţat că nicio mireasă nu a fost furată.

Cei care au vrut să plece acasă cu un căţel, cu o pisică sau chiar cu-n papagal moţat au avut de unde alege. Petrecerea se va încheia abia mâine după amiază, la Romexpo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri