Topul celor mai apreciate restaurante din lume: Spania are cele mai multe localuri cu mâncăruri delicioase

Data actualizării: Data publicării:
mancare restaurant
Topul celor mai apreciate restaurante din lume: Spania are cele mai multe localuri cu mâncăruri delicioase. Foto: Shutterstock

Mâncăruri extravagante, cu arome unice, fripturi gătite perfect din cea mai scumpă vită și localuri cu priveliști perfecte. Asta oferă cele mai bune restaurante din lume. Spania are cele mai multe locații în top 5 anul acesta.

O masă la Alcamist în Copenhaga e o reală experiență, restaurantul e al cincilea cel mai bun din lume, are 2 stele Michelin și își conduce oaspeții într-o călătorie.

Asador Etsebarri e în nordul Spaniei și e numărul 4 mondial. Restaurantul e numit de mulți regele a tot ce înseamnă carne pe grătar și nu numai. E amplasat într-o locație fabuloasă în mijlocul naturii, iar preparatele sunt gătite în cel mai rapid și delicios mod.

Diverso din capitala Spaniei e pe locul 3 în topul mondial al celor mai bune restaurante. Are 3 stele Michelin și mâncarea e gătită într-un mod creativ de unul dintre cei mai buni chefi din lume.

Restaurantul Disfrutar din Barcelona e al doilea cel mai bun din lume și cel mai bun restaurant din Europa. Așa cum îi spune și numele, aici nu te poți abține să nu te simți în largul tău. Mâncarea este un spectacol, de la caviar, la gălbenușul de ou crocant și ardeii de ciocolată.

Restaurantul "Central" din Lima, Peru a obținut titlul de „Cel mai bun restaurant din lume” anul acesta, urcând de pe locul doi în clasamentul de anul trecut. Preparatele de aici sunt realizate cu 180 de ingrediente, dintre care aproximativ jumătate sunt necunoscute în afara țării. Dacă vreți să mâncați aici trebuie să știți că meniurile de degustare au prețuri începând de la aproximativ 200 de euro.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri