O femeie a făcut economii timp de 20 de ani pentru nuntă, dar pentru că nu și-a găsit soț, s-a căsătorit până la urmă cu ea însăși

Data actualizării: Data publicării:
mireasa cu ochelari
Sarah Wilkinson FOTO: Sarah Wilkinson

Timp de 20 de ani, o britanică a pus bani deoparte pentru nunta de vis, dar până la urmă, pentru că nu și-a găsit partener, a decis totuși să facă nuntă și s-a căsătorit cu ea însăși, în cadrul unei ceremonii neoficiale.

Sarah Wilkinson, de 42 de ani, a organizat o ceremonie de nuntă oficiată de un prieten, în Felixstowe, Suffolk, potrivit BBC.

Înainte de ceremonie, Sarah și-a cumpărat și inelul de logodnă pe care și-ar fi dorit să-l primească odată cu o cerere în căsătorie.

A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești că s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar n-ar trebui să ratezi o asemenea zi.

Acești bani au fost destinați pentru nuntă, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit?”, a spus Sarah.

Femeia a spus că a cheltuit 10.000 de lire sterline pentru nuntă, bani pe care i-a economisit lună de lună, puțin câte puțin, și la care a mai adăugat și câteva câștiguri suplimentare, cum ar fi niște premii la bingo.

Mireasa a fost înconjurată de 40 de persoane, membri ai familiei și prieteni.

Ea a declarat pentru BBC Radio Suffolk că prietenii ei nu au fost surprinși să audă de planul ei neobișnuit de a-și organiza nunta.

„Toată lumea a fost încântată. Au zâmbit toată ziua și s-au simțit minunat”, a spus ea.

Sarah Wilkinson a spus că a pregătit și 14 jurăminte pentru ziua nunții, primul fiind promisiunea de a nu renunța niciodată la controlul telecomenzii televizorului.

Femeia a povestit că i-a venit ideea nunții când a împlinit 40 de ani și se afla în izolare din cauza Covid. Atunci și-a cumpărat un inel de logodnă cu diamant pe care și l-a dorit dintotdeauna.

La nuntă a purtat rochie de mireasă albă cu paiete, a avut tort cu etaje care a fost împodobit cu figurina unei mirese care sărută o broască, iar mama ei a condus-o la altar.

Sarah spune că a avut nunta perfectă, dar asta nu înseamnă că a renunțat definitiv la speranța de a-și întâlni partenerul dorit.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri