„Păcatele” vestimentare ale lui Mark Zuckerberg

Data publicării:
Mark Zuckerberg
Foto: Agerpres

Hainele, pentru cine vrea să le înțeleagă cu adevărat, sunt mai mult decât un ambalaj. Ele denotă respectul față de anumite circumstanțe și dau indicii despre personalitatea celui care le poartă. Mark Zuckerberg este astăzi personajul celebru de la care pornim o discuție mai amplă despre valori și cum le transmitem prin felul în care ne îmbrăcăm. Totul într-un material Digi24-Deutsche Welle. 

Când directorul în tricou îşi pune un costum, s-a întâmplat ceva rău. În acest episod din DRESSCODE, Gerhard Elfers arată de ce apariţia plină de remuşcări a lui Mark Zuckerberg în faţa Congresului SUA a fost pur şi simplu lipsită de respect.

Mult prea mulţi bărbaţi tineri, în ziua de azi, îşi cumpăra primul costum mult prea târziu. Dar mult mai regretabil este că motivul pentru care îmbracă un costum pentru prima dată este cel mai prost motiv imaginabil.  Motivul pentru care aceşti bărbaţi tineri cumpără primul costum  este că trebuie să apară în faţa justiţiei. Ei poartă un costum deoarece au făcut ceva rău. Să vă dau un exemplu recent.

Acest tânăr ... să-i spunem Mark... a intrat în belele deoarece a vândut un produs către nişte oameni foarte neplăcuţi.  Bărbaţii tineri ajung la tribunal pentru astfel de lucruri în fiecare zi.  De obicei, produsul vizat este un fel de substanţă psihoactivă.  Dar în acest caz, produsul în cauză s-a întâmplat să fie viaţa privată a ta, a mea, şi a miliarde de alţi oameni. 

Bineînţeles, au fost scandaluri, iar săracul Mark a ajuns în faţa  unui grup furios de senatori SUA.  Iar Mark a făcut ce fac toţi delicvenţii juvenili. A pus un costum pe el ca deghizare.  A contrafăcut respectul.  Nu mai bine arăţi nişte respect adevărat? Înainte ca situaţia să se ducă de râpă? Respect pentru compania ta, pentru colegii tăi, pentru clienţii tăi, pentru partenerii tăi de afaceri?

De aceea porţi un costum.  Să arăţi respect.

Uite aici o lecţie pentru tine, Mark: Nu purta un costum doar atunci când crezi că va conta la ceva.  Respectul este ceva ce trebuie arătat...în fiecare zi.

Citiți și: 

Expert în stil despre Kim Jong-un: Dar ce se întâmplă cu pantalonii lui? Încearcă să-și ascundă arsenalul nuclear acolo?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri