O femeie devenită celebră după ce a povestit pe rețelele sociale cum a slăbit a murit la 35 de ani

Data actualizării: Data publicării:
femeie bruneta cu un sirag de perle la gat
Mila De Jesus a devenit faimoasă online după ce, în octombrie 2017, a suferit o intervenție chirurgicală bariatrică FOTO: Instagram/ miladejesusoficial

O femeie de origine braziliană, dar stabilită în SUA, mamă a patru copii, care a devenit celebră pe rețelele sociale după ce a descris cum a reușit să slăbească, a murit la 35 de ani.

Mila De Jesus a devenit faimoasă online după ce, în octombrie 2017, a suferit o intervenție chirurgicală bariatrică și a început să slăbească, descriind pas cu pas experiența ei.

Luni, fiica ei, Anna Clara, a confirmat vestea pentru fanii Milei, postând un mesaj pe pagina de Instagram a mamei sale. „Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Mila de Jesus”, își începe mesajul Anna Clara, potrivit People.

Cauza morții încă nu a fost făcută publică. Mila se căsătorise în septembrie 2023 cu George Kowszik și avea patru copii.

De Jesus, care s-a născut în Brazilia și locuia în Boston, Massachusetts, a devenit cunoscută pe rețelele sociale după ce a suferit o intervenție chirurgicală bariatrică și a descris online etapele procesului de slăbire.

Ultima postare pe acest subiect datează din noiembrie 2023, când a distribuit un colaj foto cu ea înainte și după operație.

mila
Mila De Jesus în două fotografii făcute la 13 ani distanță, înainte și după intervenția chirurgicală suferită FOTO: Instagram/ miladejesusoficial

De Jesus era cunoscută și pentru tutoriale de machiaj pe care le făcea pe YouTube, unde avea 103.000 abonați.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri