Electric Castle. Peste 550 de participanţi au avut nevoie de îngrijiri medicale

Data actualizării: Data publicării:
electric

Peste 550 de participanţi la Festivalul Electric Castle, din localitatea clujeană Bonţida, au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci dintre aceştia au fost transportaţi la spital. Cele mai multe solicitări de asistenţă medicală s-au înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv 144 de cazuri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), peste 260 de pompieri, medici de urgenţă şi studenţi voluntari SMURD din cadrul UMF Cluj au asigurat măsurile de intervenţie la Festivalul Electric Castle.

Echipe de salvatori formate din militari şi voluntari ai ISU au patrulat în zonele unde au avut loc concerte, atât ziua cât şi noaptea. Pe durata festivalului, în zonă au fost montate două spitale mobile, deservite de personal şi echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj, scrie Agerpres

Zeci de mii de oameni au petrecut până dimineața pe domeniul Banffy din judeţul Cluj în ultima zi a festivalului Electric Castle. Distracția a început cu House of Pain și Şuie Paparude, iar la lăsarea întunericului pe scena principală au urcat membrii celebrei trupe Franz Ferdinand.

În ultima seară a festivalului, 60 de artişti au urcat pe scenă. Organizatorii au pregătit un spectacol cu fulgere de mii de volti şi un altul cu umbrele luminate.

În patru zile, aproximativ 150.000 de oameni au venit pe Domeniul Banffy din Cluj. 250 de trupe şi artişti au urcat pe cele nouă scene ale festivalului Electric Castle.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri