La Digi FM, miracolele devin realitate

Data publicării:
copii getty

Jocul şi veselia sunt cuvintele care dau sens vieţii copiilor, iar adulţii ar face orice încât cei mici să rămână în această atmosferă. La Digi FM, miracolele devin realitate! În cadrul programului "Lumea după prânz", de ieri după-amiază, realizatoarea Iulia Verbancu a avut două invitate speciale: Mirela Loghin, fondatoarea atelierului de creaţie "Lumea lui MOMO" şi a teatrului pentru copii, "Momolino", dar şi actriţa şi regizoarea Toni Zaharia. Subiectul discuţiei a fost spectacolul pentru copii, "Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul'", o surpriză pregătită pentru cei mici în prag de sărbători.

Iulia Verbancu, realizator Digi FM: „În acest week-end puneţi în scenă o carte extrem de iubită şi apreciată de copii, "Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul'". E o premieră.”

Toni Zaharia,actriţă şi regizoare: „Ieri, Astăzi și Mâine au devenit niște personaje, niște ființe . De exemplu, domnul Astăzi este un domn cu mustăcioară care o insoțește pe fetiță tot timpul, domnisoara Mâine și domnișoara Poimâine sunt niște fetițe care tot iși doresc să crească mari, să ajungă în prezent. ”

"Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul" este o adaptare după cartea cu acelaşi nume scrisă de Adina Rosetti şi Cristiana Radu.

Toni Zaharia, actriţă şi regizoare: „Un spectacol făcut cu foarte mult drag, muzical de data aceasta

Mirela Loghin, fondator "Lumea lui Momo": „Lumea lui Momo a venit din pofta mea de joaca , din imaginație, din creativitate și din dorința de a oferi alternative părinților.

„De ce azi e azi şi cum se transformă în mâine", „a trecut ieri sau urmează să vină" sunt întrebările pe care cei mici le adresează adesea părinţilor sau educatorilor. Iar răspusurile pot veni de la actorii care se pun în pielea copiilor şi, prin jocul lor, îi fac pe cei mici să desluşească tainele lumii. Spectacolul de teatru se va juca duminică, la Clubul Ţăranului din Capitală. Personajele fabuloase: "Domnul Azi", bătrâna "Doamna Ieri", "Domnişoară Poimâine", Clara, Mama şi "Vrăjitoarea Niciodată" abia aşteaptă să-i întâlnească pe copii şi să le spună o poveste amuzantă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri