La Mamaia s-a deschis sezonul cluburilor: Se vinde foarte bine șampania la 1.500 de euro

Data publicării:
sampanie

Muzică la volum cât mai mare, animatoare şi sute de tineri care vor să se distreze până în zori; aşa arată nopţile de vară la Mamaia.

- E foarte frumos aici! Îmi place foarte mult!

- Multă, multă distracţie, atmosferă, nebunie.

În cluburile din nordul şi din inima staţiunii Mamaia, petrecerile au devenit incendiare, la propriu. Iar distracția are și costuri.

Barman: Şampanie, în jur la 1.500 de euro. Se vinde foarte bine la noi în club, să ştiţi, mai ales pe timp de vară, frumos, la rece, într-o frapieră.

Pentru ca totul să fie perfect, petrecăreţii trebuie să plătească şi rezervarea pentru o masă în club şi, neapărat, să-şi etaleze cele mai noi şi mai sofisticate toalete.

- Este cumpărată special pentru acest club.

Chiar dacă şi pentru bărbaţi hainele contează, totuşi cea mai mare mândrie este să etaleze maşinile din parcare - cât mai performante şi mai scumpe. Iar sezonul estival nu este decât la debut.

Elena Vasile, PR manager club: S-a terminat cu şcoala, săptămâna viitoare se termină şi cu Bacalaureatul, cu licenţele şi sperăm să fie cât mai mulţi turişti pe litoral.

Mamaia se trezeşte treptat din amorţeală, spun reprezentanţii cluburilor, iar nopţile în week-end vor fi din ce în ce mai însufleţite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri